Om oss

Dalahänder startade 2012 i syfte att skapa arbetstillfällen för döva och hörselskadade personer och är ett sk arbetsintegrerande socialt företag. Dalahänder drivs som ekonomisk förening och det innebär att all vinst återinvesteras i företaget och företräds av en styrelse.

Idag är Dalahänder ett väletablerat företag med ca 20 anställda. Vi finns i Leksand och erbjuder bland annat tjänster inom städ- trädgård- slyröjning-  och snöskottning. Vi åtar oss uppdrag och utför tjänster i hela Dalarna men de flesta kunderna finns inom Leksands kommun.

För oss finns det några viktiga grundpelare som utgör grunden för vårat företag:

Service
Alla vet att god service är ett måste för alla företag. I vår vardag är det en självklarhet att alltid ge så god service som det bara går!

Kvalitet
När man anlitar ett företag så räknar man med att kvaliteten inte är något som man kompromissar med. Därför ser vi till att alltid göra vårt bästa och därmed leverera ett resultat som både kunden och vi är nöjda med.

Kommunikation
När man är ute och jobbar, dyker det naturligtvis upp frågor från kunderna. Vi försöker att alltid vara tillgängliga och besvara de frågor du kan tänkas ha.

Trygghet
Hos oss kan du känna dig trygg med att vi lämnar garanti på utfört arbete, att personalen har tystnadsplikt och att vi har en ansvarsförsäkring.